Изворот на здрава вода во вашиот дом!

Play Video
Пробајте сега бесплатно
За да пробате Aura Cebilon прочистувач на вода бесплатно дома, ве молиме пополнете ги информациите подолу и ние ќе ве контактираме во секое време.

Aura Cebilon прочистувач на вода

За здравјето на вашето семејство, 24/7 свежа, сигурна и здрава вода

Сите делови се хигиенски и Aura Cebilon прочистувач на вода е NSF сертифициран од страна на американската хигиенска фондација. Aura Cebilon прочистувач на вода ја дели водата од честичките како што се милта, талог, ‘рѓа, песок, прашина и ги филтрира сите штетни јони и микроорганизми растворени во водата.

Со својот богат минерален додаток, го регулира pH на водата и ја претвора водата од чешма во вкусна и квалитетна вода за пиење.

Со четвртина век искуство, Aura Cebilon уред за третман на вода се произведува со најновиот и најнапреден технолошки метод обратна осмоза (обратна осмоза) за здравјето на целото семејство. Aura Cebilon е неопходен за вашиот дом со лесна употреба и практично одржување.

Сертицифиран филтер

Aura Cebilon е тестирана и сертифицирана од независни тела за тестирање, како што се TSEK, TÜV и NSF. Тоа е единствениот уред со сертификација NSF произведени во Турција.

Што е NSF? (Национална санитарна организација Foundaditon-Соединетите Американски Држави за хигиена) е меѓународно надлежен, ефикасен и независен орган за тестирање и сертифицирање на здравствените, хигиенските и стандардите за чистење на производи за исхрана на луѓето, како што се вода и храна за 55 години.

Области на Користење

Aura Cebilon уред за третман на вода со потребните минерални вредности за бебиња, бремени жени, Оние кои сакаат добро негувана кожа, стари лица, накратко, секој што се грижи за нивното здравје може безбедно да го користи.

Не излегувај од вода поради здравствени причини!

Иако мрежната вода не е доволно здрава поради зголемената популација и индустријализација, често се јавуваат здравствени проблеми кои произлегуваат од потрошувачката на вода. Поради проблемите со мрежната вода, потрошувачите се претвораат во вода од карбон. Водата од карбон исто така носи различни здравствени проблеми поради недостаток на хигиенски услови и употреба на пластика.

Важни потсетници за карбон водата!

Достапен и ефикасен

Ja враќа вашата инвестиција за здрава вода за пиење во 1 година

Еве ја вашата сметка – цената што во моментот ја плаќате за вода за пиење во 1 година

Потребна е  храна, чај, овошје и зеленчук за здрава вода за пиење, оваа потреба е двојно зголемена.

Така, годишниот трошок за вода надминува 2500 фунти.

Aura Cebilon прочистувач на вода,
заштедува пари, придонесува за земјата и домашната економија. Тоа е еколошки, бидејќи не се користат никакви пластики и штетни материјатели за околината.

Нашите сертификати

Погледнете ги сите сертификати што ги имаме

Задоволството на клиентите